Really Easy Ukulele: Bumper Christmas Book

Nástroj: Ukulele
Kód produktu: AM 1013287
Dostupnost: Skladem
515,00 Kč
515,00 Kč bez DPH

Základní informace

Hudební žánr:
Vánoční hudba


Really easy ukulele - zpěvník pro ukulele ve snadných úpravách.

A Spaceman Came Travelling [Burgh, Chris de]
A Winter’s Tale [Essex, David]
All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
Angels From The Realms Of Glory
Away In A Manger
Blue Christmas [Presley, Elvis]
The Coventry Carol
Deck The Halls
Ding Dong! Merrily On High
Fairytale Of New York [MacColl, Kirsty] [Pogues, The]
The First Nowell
God Rest Ye Merry, Gentlemen
Good King Wenceslas
Happy Xmas (War Is Over) [Lennon, John] [Ono, Yoko]
Hark! The Herald Angels Sing
The Holly And The Ivy
I Believe In Father Christmas
I Saw Mommy Kissing Santa Claus
I Saw Three Ships
I Wish It Could Be Christmas Every Day [Wizard]
In The Bleak Midwinter
Jingle Bell Rock
Jingle Bells
Joy To The World
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Lonely This Christmas [Mud]
Merry Xmas Everybody [Slade]
O Christmas Tree (O Tannenbaum)
O Come, All Ye Faithful
O Little Town Of Bethlehem
Once In Royal David’s City
Please Come Home For Christmas [Eagles, The]
Santa Baby [Kitt, Eartha]
Silent Night
Step Into Christmas [John, Elton]
Stop The Cavalry [Lewie, Jona]
The Twelve Days Of Christmas
(There’s No Place Like) Home For The Holidays
Unto Us A Boy Is Born
We Three Kings Of Orient Are
We Wish You A Merry Christmas
While Shepherds Watched Their Flocks
White Christmas
Winter Wonderland
Wonderful Christmastime [McCartney, Paul]

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem