Little Black Songbook: Pop And Rock

Nástroj: Zpěvníky
Kód produktu: AM 986172
Dostupnost: Na objednávku
435,00 Kč
435,00 Kč bez DPH

Chci být informován, až bude produkt skladem

Základní informace

Hudební žánr:
Pop, Rock & Rock'n'Roll


Little Black Songbook - řada zpěvníků do kapsy s akordy a v původních tóninách.

Eternal Flame [Bangles, The] 
Crazy [Cline, Patsy] 
Don't Know Why [Jones, Norah]  
Walk On By [Warwick, Dionne] 
All That She Wants [Ace Of Base]  
Angel [McLachlan, Sarah] 
Runaway [Corrs, The]  
Ironic [Morissette, Alanis] 
Born To Try [Goodrem, Delta]  
S.O.S. [Abba] 
What's Up [4 Non Blondes]  
I Will Survive [Gaynor, Gloria] 
You're So Vain [Simon, Carly] 
Linger [Cranberries, The] 
Alone [Heart]  
I'm Gonna Getcha Good! [Twain, Shania] 
I'm With You [Lavigne, Avril]  
Gloria [Branigan, Laura] 
Don't Speak [No Doubt]  
Black Velvet [Myles, Alannah] 
The Time Is Now [Moloko]  
Stop Your Sobbing [Pretenders, The] 
Perfect [Fairground Attraction]  
A New England [Maccoll, Kirsty] 
Can't Get You Out Of My Head [Minogue, Kylie]  
Like A Prayer [Madonna] 
Hit Me With Your Best Shot [Benatar, Pat]  
Dreams [Gabrielle] 
I Say A Little Prayer [Franklin, Aretha]  
Jolene [Parton, Dolly] 
Beautiful [Aguilera, Christina]  
Rhiannon [Fleetwood Mac] 
Hanging On The Telephone [Blondie]  
Somebody To Love [Jefferson Airplane] 
Dead From The Waist Down [Catatonia]  
I'm Outta Love [Anastacia] 
These Boots Are Made For Walking [Sinatra, Nancy]  
Constant Craving [Lang, K.D.] 
Lovefool [Cardigans, The]  
Rush Hour [Wiedlin, Jane] 
Torn [Imbruglia, Natalie]  
Feel Good Time [Pink] 
Maps [Yeah Yeah Yeahs]  
Whenever, Wherever [Shakira] 
Big Yellow Taxi [Mitchell, Joni]  
What I Am [Brickell, Edie And The New Bohemians] 
Only Happy When It Rains [Garbage]  
(Take A Little) Piece Of My Heart [Franklin, Erma] 
The Closest Thing To Crazy [Melua, Katie]  
No Ordinary Love [Sade] 
...Baby One More Time [Spears, Britney]  
Killing Me Softly [Fugees] 
Don't Leave Home [Dido]  
Nothing Compares 2 U [O'connor, Sinead] 
If It Makes You Happy [Crow, Sheryl]  
Son Of A Preacher Man [Springfield, Dusty] 
Missing [Everything But The Girl]  
Hey Now (Girls Just Want To Have Fun) [Lauper, Cyndi] 
Downtown [Clark, Petula]  
Crash [Primitives, The] 
Waking Up [Elastica]  
Bitch [Brooks, Meredith] 
Hazy Shade Of Winter [Bangles, The]  
Holding Out For A Hero [Tyler, Bonnie] 
I Should've Known [Mann, Aimee]  
Single Girl [Lush] 
Weak [Skunk Anansie] 
Crucify [Amos, Tori] 
Here Comes The Rain Again [Eurythmics]  
Black Horse And The Cherry Tree [Tunstall, KT] 
Smile [Allen, Lily]  
Toy Soldiers [Martika] 
The Letter [Harvey, PJ]

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem