Bohemian Rhapsody: Music from the Motion Picture Soundrack

Autor: Queen
Nástroj: PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)
Kód produktu: HL 00286617
Dostupnost: Skladem
670,00 Kč
609,09 Kč bez DPH
  • Zeptejte se odborníka

Základní informace

PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)


•Another One Bites The Dust
•Bohemian Rhapsody (featured in the Motion Picture WAYNE'S WORLD)
•Crazy Little Thing Called Love
•Doing All Right
•Don't Stop Me Now
•Fat Bottomed Girls
•Hammer To Fall
•I Want To Break Free
•Keep Yourself Alive
•Killer Queen
•Love Of My Life
•Now I'm Here
•Radio Ga Ga
•The Show Must Go On
•Somebody To Love
•Twentieth Century Fox Trademark
•Under Pressure
•We Are The Champions
•We Will Rock You
•Who Wants To Live Forever

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem