Bassoons for Christmas + CD

Nástroj: Fagot
Kód produktu: ED 12943
Dostupnost: Na objednávku
610,00 Kč
610,00 Kč bez DPH

Chci být informován, až bude produkt skladem

Základní informace

2 a více


Away in a Manger
- Hark! The Herald Angels Sing
- It Came upon the Midnight Clear
- Once in Royal David's City
- The First Nowell
- Silent Night!
- O Little Town of Bethlehem
- O Christmas Tree
- O Come, All Ye Faithful
- See Amid the Winter’s Snow
- While Shepherds Watched their Flocks
- The Holly and the Ivy
- Angels, from the Realms of Glory
- We Three Kings of Orient Are
- Good Christian Men, Rejoice
- We Wish You a Merry Christmas
- Good King Wenceslas
- God Rest You Merry, Gentlemen
- Past Three O’Clock
- Patapan

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem