40 Years Of Hits 1960-2000 (Book And Pop The Question DVD)

Nástroj: PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)
Kód produktu: AM 994345
Dostupnost: Prodej ukončen
630,00 Kč
572,73 Kč bez DPH
  • Zeptejte se odborníka

Základní informace

PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)


(If Paradise Is) Half As Nice [Amen Corner]
All Day And All Of The Night [Kinks, The]
All That She Wants [Ace Of Base]
And The Beat Goes On [Whispers, The]
Blame It On The Boogie [Jacksons, The]
Boogie Wonderland [Earth, Wind And Fire]
Brimful Of Asha [Cornershop]
Brown Eyed Girl [Morrison, Van]
Build Me Up Buttercup [Foundations, The]
Can't Get Used To Losing You [Williams, Andy]
Celebration [Kool And The Gang]
Daddy Cool [Boney M]
Dancing Queen [Abba]
Disco Inferno [Trammps, The]
Do Wah Diddy Diddy [Manfred Mann]
Dr. Beat [Miami Sound Machine]
Especially For You [Minogue, Kylie] [Donovan, Jason]
Girls Just Want To Have Fun [Lauper, Cyndi]
Gloria [Branigan, Laura]
Groove Is In The Heart [Deee-lite]
Hi Ho Silver Lining [Beck, Jeff]
I Think We're Alone Now [Tiffany]
I Will Survive [Gaynor, Gloria]
I'm A Believer [Monkees, The]
I'm In The Mood For Dancing [Nolans, The]
In The Middle Of Nowhere [Springfield, Dusty]
In The Summertime [Mungo Jerry]
Just Can't Get Enough [Depeche Mode]
Kung Fu Fighting [Douglas, Carl]
Lay Your Love On Me [Racey]
Mickey [Basil, Toni]
Mony Mony [James, Tommy]
Moving On Up [M People]
My Sharona [Knack, The]
Mysterious Girl [Andre, Peter]
Oh, Pretty Woman [Orbison, Roy]
Ooh Aah... Just A Little Bit [Gina G]
Return Of The Mack [Morrison, Mark]
Rockin' All Over The World [Status Quo]
Rubber Ball [Vee, Bobby]
Runaway [Shannon, Del]
Saturday Night [Whigfield]
School's Out [Cooper, Alice]
Shout [Lulu And The Luvvers]
Sweets For My Sweet [Searchers, The]
Tainted Love [Soft Cell]
Take On Me [A-ha]
That's The Way (I Like It) [Kc And The Sunshine Band]
The One And Only [Hawkes, Chesney]
The Only Way Is Up [Yazz]
Twist And Shout [Beatles, The]
Upside Down [Ross, Diana]
Venus [Shocking Blue]
Waiting For A Star To Fall [Boy Meets Girl]
Who Do You Think You Are? [Spice Girls]
With A Girl Like You [Troggs, The]
You [Ten Sharp]
You Spin Me Round (Like A Record) [Dead Or Alive]
You're So Vain [Simon, Carly]

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem