100 Years Of Popular Music: 80s Volume Two

Nástroj: PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)
Kód produktu: IMP 9830A
Dostupnost: Skladem
680,00 Kč
618,18 Kč bez DPH
  • Zeptejte se odborníka

Základní informace

PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)


(I've Had) The Time Of My Life
99 Red Balloons
A New Flame
A View To A Kill
Absolute Beginners
All At Once
Anything For You
Baby Come To Me
Being With You
Billie Jean
Call Me
Can't Stay Away From You
Careless Whisper
Caught Up In The Rapture
Chariots Of Fire
Come On Eileen
Do They Know It's Christmas? (Feed The World)
Don't You Want Me
Everything Must Change
Eye Of The Tiger
For Your Eyes Only
Friends Will Be Friends
Happy Birthday
Happy Talk
Holding Back The Years
Holding Out For A Hero
How Am Is Supposed To Live Without You
I Am What I Am
I Don't Wanna Dance
I Should Have Known Better
I Want To Break Free
I Won't Let The Sun Go Down On Me
If I Could Turn Back Time
I'm So Excited
I'm Still Standing
Is This Love?
Japanese Boy
Keep On Loving You
Kids In America
Land Of Make Believe
Manic Monday
Miss You Like Crazy
Missing You
My One Temptation
Nine To Five
On The Beach
On The Wings Of Love
One Moment In Time
Orinoco Flow
Pap Don't Preach
Piano In The Dark
Save A Prayer
See The Day
She's Like The Wind
St. Elmo's Fire (Man In The Motion)
Tainted Love
Tell Me There's A Heaven
The Girl Is Mine
The King Of Rock'n'roll
The Power Of Love
Total Eclipse Of The Heart
Upside Down
Wake Me Before You Go-go
Walking On Sunshine
You Bring Me Joy

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem