100 Years Of Popular Music: 60s Volume One

Nástroj: PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)
Kód produktu: 0571533493
Dostupnost: Na objednávku
920,00 Kč
836,36 Kč bez DPH

Chci být informován, až bude produkt skladem

Základní informace

PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)


A Groovy Kind Oflove
A Whitter Shade Of Pale
A World Of Our Own
All Is See Is You
Bobby's Girl
Can't Help Falling In Love
Come Outside
Didn't We
Everybody's Talkin'
Fings Ain't Wot They Used T'be
Gentle On My Mind
Georgy Girl
Green Green Grass Of Home
Halfway To Paradise
Happy Birthday Sweet Sixteen
Happy Heart
Hello Dolly
I Can't Stop Loving You
I Close My Eyes And Count To Ten
I Only Want To Be With You [Hawker, Mike] [Raymonde, Ivor]
I Pretend
If Ever I Would Leave You
If I Ruled The World
If I Were A Carpenter
I'm Coming Home
I'm Telling You Now
It Might As Well Rain Until September [Goffin, Gerry] [King, Carole]
It Must Be Him
Just Loving You
Last Waltz
Les Bicyclettes De Bellsize
Little Children
Little Green Apples
May Each Day
My Cherie Amour
My Kind Of Girl
My Way
On A Clear Day (You Can See Forever)
Portrait Of My Love
Puppet On A String
Say Wonderful Things
Silence Is Golden
Softly, As I Leave You
Spanish Eyes (Moon Over Napples)
Stranger On The Shore
Take These Chains From My Heart
The Captain Of Your Ship
The Carnival Is Over
The Good Life
The Impossible Dream
The Loco-motion
The Wedding
The White Rose Of Athens
There Goes My Everything
There's A Kind Of Rush (All Over The World)
Try To Remember
Up On The Roof [Goffin, Gerry] [King, Carole]
Up Up And Away
Walk Away
What A Wonderful World
Winchester Cathedral
You Don't Have To Say You Love Me
You're My World (Il Mio Mondo)

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem