100 Years Of Popular Music: 40s Volume Two

Nástroj: PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)
Kód produktu: IMP 9822A
Dostupnost: Na objednávku
920,00 Kč
836,36 Kč bez DPH

Chci být informován, až bude produkt skladem

Základní informace

PVG (klavír, zpěv, kytarové akordy)


A String Of Pearls
A Sunday Kind Of Love
Ac-cent-tchu-ate The Positive
Another Openin', Another Show
Anything You Can Do
Be A Clown
Beyond The See (La Mer)
Bless 'Em All
Blues In The Night
Boy Next Door,The
Busy Doin' Nothing
Buttons And Bows
Chattanooga Choo Choo
Choo Choo Ch'boogie
Clopin Clopant
Come Rain Or Come Shine
Day By Day
Dear Hearts And Gentle People
Do Nothin' Till You Hear From Me
Don't Sit Under The Apple Tree
Elmer's Tune
Harlem Nocture
I Couldn't Sleep A Wink Last Night
I Got A Gal In Kalamazoo
I Got It Bad (And That Ain't Good)
I Had The Craziest Dream
If I Should Fall In Love Again
I'm Beginning To See The Light
I'm Going To Get Lit-up(When The Lights Go-up In London)
I'm Going To See You Today
It Can't Be Wrong
It Could Happen To You
It's A Great Day For The Irish
It's A Pity To Say Goodnight
It's Been A Long,Long Time
It's Magic
Java Jive
Just A-sittin' And A-rockin'
Lavender Blue (Dilly Dilly)
London Pride
Mademoiselle De Paris
Moonlight In Vermont
Nancy (With The Laughing Face)
Nature Boy
Oh!what It Seemed To Be
Old Devil Moon
On Green Dolphin Street
On The Atchison, Topeka And The Santa Fe
One For My Baby (And One More For The Road)
Pedro The Fisherman
Pennsylvania 6-5000'
Round Midnight
Route 66
Someone Rockin' My Dream Boat
Speak Low
Stella By Starnight
Steppin' Out With My Baby
Sunday, Monday Or Always
Swinging On A Star
Take The 'A' Train
The Things We Did Last Summer
There Must Be A Way
Tico-tico (Tico-tico No Fuba)
To Each His Own
Too Darn Hot
Twilight Time
When April Sings
You Don't Have To Tell Me (I Konw)
You Make Me Feel So Young
You Stepped Out Of A Dream
You're Breaking My Heart

Dotaz na dostupnost

Chci být informován, až bude produkt skladem